Tråkig sommardag

Idag så har jag gjort--- INGENTING! Är så uttråkad som man kan bli! Jag längtar verkligen till på torsdag! Då blir jag en tonåring så jag vill att alla grattar mig !!  :-D Många läser den här bloggen men nästan inga komenterar, det stör jag mig grovt mycket på! Jag vill gärna ha lite komentarer för annars så ser det så tomt ut O.o.
Nu så ska jag kolla på lite videoklipp.

Kram*

Kanabadet

Idag så var jag på kanabadet med Amanda & Freja, det var jättekul! Vi kom dit typ klockan kvart i två & då så hoppa vi i vattnet typ direkt. Vi hoppade från hopptornet & hade roligt :p. Men Freja kände något mot sina ben när vi var i vattnet & det visade sig vara hennes nycklar som hade legat i hennes ficka utan att hon vetat om det (hon hade badshorts). Hon hann inte få tag på dom så just nu så ligger dom ca. 6 meter ner i vattnet. Freja gick upp & ringde & berättade det för sin mamma, hon var tvungen att gå för att hon skulle hämta sin lillebror. Jag & Amanda solade en liten stund & gick sedan & badade igen. Vi åt också kakor :P. När vi gick upp så gjorde vi oss klara & började gå hem. Jag köpte tidningen FRIDA sommarspecial & aftonbladet, jag brukar inte köpa aftonbladet men det handlade om Michael Jackson. När jag kom hem så började jag med att läsa aftonbladet & sen så började jag läsa FRIDA. När jag kommit halvvägs i tidningen så ropade pappa på mig. Han sa att jag kunde se filmen han hade spelat in igår så jag satte mig & kollade på den. Sen så läste jag klart tidningen & nu sitter jag här & lyssnar på Michael Jacksons låt ''they don't care about us'' (prison version) på youtube, den är verkligen bra, jag älskar typ alla hans låtar!! Jag har bara hans skiva dangerous men jag tänker köpa hans andra skivor också. Tänker kolla på Michaels musikvideor nu :P.

Kram*

Konfirmation

Idag så ska typ hela släkten kolla när Emelie komfimerar sig. Jag är tvungen att gå, jag vill egentligen bara vara hemma & lyssna på Michael Jackson xd.. Det är typ det ända jag vill göra just nu :/. Efteråt så kommer Emelie få en massa presenter & ska vi äta prinsess tårta. Just  nu så skriver jag i bloggen, lyssnar på Michael Jackson, smsar med Sarah & är inne på playahead. Jag gör ganska mycket samtidigt :p. Jag & Sarah har inte pratat med varandra bara för att en Idiot hade sagt till mig att hon hade sagt en sak om mig. Det var förstås inte sant, jag fattar inte att jag trodde på Idioten :S.
Nu så ska jag se på den 14 minuter långa ''thriller''. Ses!!

Kram*

En dag med Tove

Idag så var jag med Tove. Vi är väldigt ledsna pågrund av att Michael har avlidit. Vi satt & kollade på hans videor på youtube typ hela dagen. Jag vet inte vad jag ska göra, kan inte sluta tänka på honom!! Han betydde mer för mig än jag trodde när han levde, det är så hemskt allting. Han som var/är så fantastisk, jag hatar alla som påstår att han är en pedofil, för dom är så tröga att dom inte fattar att dom anklagade honom för det för att få pengar. Usch, nej jag gillar verkligen inte dig ifall du är en sån som hatar Michael, jag menar vad har han gjort dig?! Det ända han har gjort är att skapa fantastisk musik.
R.I.P Michael Joseph Jackson, the king of pop. Älskar dig <3

Världen i sorg

Flera miljoner sörjer förlusten av Michael Jackson, jag är en av dom. Jag tycker att han är den största stjärnan genom tiderna, han är borta men ändå inte.. Vi har så många minnen av honom så att vi inte kan glömma. Pågrund av alla minnen så känns det inte riktigt som att han är borta, förevigt.. Hans familj tror att han fick hjärtstillestånd pga. överdos av medicin. Han tog många mediciner för att tillfriskna till den stora comebacken. En av dom värsta grejerna (förutom att världens älskling dog) är att 3 barn har förlorat sin pappa. Jag vet inte vad jag skulle göra ifall jag var 11 år & förlorat min pappa, jag skulle få ett hemskt liv. Jag såg på aftonbladets hemsida när Michaels bror lämnade dödsbeskedet inför pressen, jag började gråta. Jag tycker att det är så hemskt. Jag kollade också på cnn (för första gången) för att dom pratade om Michaels liv, dessutom så tittar jag på hans musikvideor på youtube. Det här påverkade mig mer än jag trodde att det skulle göra, när det väl är borta så inser man hur mycket man älskar det.. så är det alltid.
Vila i frid Michael, vi älskar dig! <3


The king of pop

Michael Jackson, the king of pop som han brukade kallas avled igår klockan 14.26 (lokal tid) efter många försök att återuppliva honom. Han tros ha fått hjärtstillestånd i hemmet, hans personliga läkare försökte återuppliva honom utan att lyckas. När han senare kom till sjukhuset så försökte även andra läkare & hjärtspecialister, dom försökte i över en timme att återuppliva honom utan att lyckas. När dom hade gett upp & dödsförklarat honom så hade det samlats så mycket människor utanför sjukhuset så att hans kropp fick föras bort via helikopter. Han var en av världens största popstjärnor som vi alltid kommer att minnas.
Jag kan fortfarande inte fatta det, min mamma väckte mig & sa: Michael Jackson är död. Han skulle dessutom starta sin sista turné om 2 veckor, den hette ''this is it''. Han har berättat om showen i en intervju, man kan se den på aftonbladets sida. Han fick aldrig ha sina sista shower eftersom att han dog, ingen var beredd på det men enligt hans personliga läkare så hade han kvällen innan klagat om smärtor.
Hans platta ''thriller'' sålde världsrekord på 109 000 000 skivor. Totalt så har han sålt 470 000 000 skivor.
Han har varit död i ca. 14 timmar & det är en stor uppståndelse. Han vart bara 50 år, men dom åren har varit dom mest minnesvärda! Det bästa året är & kommer alltid att vara 1958, året våran älskling föddes.

R.I.P Michael Jackson, saknaden är stor <3


varm sommardag.. med jobb

Idag så har det varit jättebra väder, vilket det varit hela veckan. Jag har jobbat i 2 dagar nu & det är hur tråkigt som helst!! Idag så målade jag & Emelie på en vägg som hade blivit helt svartfläckig, min tröja blev förstörd (självklart med min vanliga tur), sen så fick vi städa & sortera papper & till sist så fick vi snygga till det i några skåp. Toppen dag, eller hur ??!! *host* Nu är det besämt, mamma ska vara i Australien på min födelsedag, taskigt tycker jag men det är typ väldigt viktigt så jag får väl leva med det. Hon ska vara borta i typ en vecka.. Jaja, bara jag inte behöver vänta med att öppna mina presenter så är jag nöjd xD. Imorgon så är det sista jobbdagen på ett tag, efteråt så ska jag kanske vara med Amanda (ifall jag inte slutar för sent).
Har ni smakat den nya marabou chokladen ?! Den med jordgubbsbitar i, den är jättegod!! Smaka den, är mitt tips :p. Klockan är halv sju & mina föräldrar är & handlar för dom har inte bestämt vad vi ska äta för middag xD, jag vill ha enchiladas för att jag inte kommer att få det på min födelsedag eftersom det bara är mamma som kan laga det. Ifall vi ska äta det så blir det imorgon säger dom, jag hoppas att det inte blir fläskfilé eller något.. Jag hatar verkligen det!! Eftersom pappa inte kan laga enchiladas så ska vi äta på någon resturang på min födelsedag, ja gfår välja vilken jag vill!! Ni får inte glömma att gratta mig 2 juli för då blir jag en tonåring!
Jag kan inte fatta att jag ska börja i sjuan den kommande terminen, dessutom så kommer det att börja en massa wannabe fjortisar från min gamla skola. Hela sexan har gått så fort, förutom Timos lektioner förstås.. Jag slipper ha honom som mentor nu för att han har fått så mycket klagomål om att han svär & gör illa oss. Men jag blir fortfarande tvungen att ha honom som biologi & träslöjdslärare, fyfan asso.. dom borde verkligen sparka honom! INGEN gillar honom men det är han för trög för att förstå, men han fattade nog att jag inte gillade honom när jag & Agnes gick till rektorn & klagade. En sak är iallafall klar, han gillar absolut inte mig, vilket jag är väldigt glad över!! Nu så ska jag logga ut, ses!

Kram*
Jag när jag sommarjobbade förra året :PSnyggt va ? Man måste ha en sån där mössa inne på lagret XD

Onsdag

Idag så sommarjobbade jag, det var så tråkigt att jag höll på att dö.. dessutom så var jag grovt trött. Jag gick upp klockan 07.00 ?!?! Det är galet att vissa gör det frivilligt, jag gick typ i sömnen hela dagen! Att gå upp tidigt på morgonen funkar inte riktigt för mig xd. När jag kom dit så halvsov jag i soffan, men min mamma förstörde såklart det.. Sen så fick jag uppgiften att fixa papperslådor så att man kan lägga saker i dom :p. Sen så fick jag tvätta plast lådor typ hela dagen, efter lunchen så tvättade jag klart alla lådor & sen så skulle jag dammsuga men jag blev så rädd för att det var en massa insekter där jag skulle göra det för att dom har en öppen ventil eller vafan det var xD. Så jag fick sortera papper istället & lägga dom i bokstavsordning, wohoo va roligt! *host*
Imorgon så ska jag & Emelie typ få måla & sånt, det är förhoppningsvis roligare än att sortera papper & tvätta lådor. När jag kom hem så gick jag & köpte en magnum almond, mmmm va gott!! Sen så kollade jag på the hills & nu så ska jag logga ut, ses!!

Kram*

HJÄLP!!

                                          
                                                                            Fattar ni varför vi blev rädda nu ?!

Jag i morse

                                          
                                                                        Nordlander hade lite tråkigt i morse :p

Insane

                                           Jag & Amanda i kö till insane!
                                                          Jag & Amanda i kön till Insane, snygga poser.. aight?!

Gröna lund

Idag så var jag på grönan med Amanda, det var jätte roligt!! Vi träffades ungefär 10.30 på tunnelbane stationen. När vi kom till slussen så tog vi färjan direkt till grönan. När vi kom dit så hämtade vi våra  åkband osv. Klockan var ungefär 11.25 när vi stod bakom repet & väntade på att få gå in i den roliga delen av grönan. När dom tog bort repen så sprang alla, jag & Amanda sprang till vilda musen & åkte den. Sen så åkte vi kvasten 2 gånger (dom som säger att den är tråkig är galna ;o), & efter det så åkte vi jetleg eftersom det knappt var någon kö. Sen så åkte vi Xtream tror jag att den heter xd. Strax efter det så åkte vi fritt fall 2 gånger & tilt 1 gång. Sen så åkte vi insane typ 30 gånger :p. När vi skulle åka Xtream igen så spydde någon under åkturen (dom som åkte innan oss), vi vart tvungna att vänta i 45 minuter innan vi fick åka. Vi åkte också pop expressen & lilla fritt fall (Amandas önskemål xD). Hon hoppades på att man kunde dra av löven från trädet bredvid men man nådde inte riktigt. Sen så ville vi åka uppskjutet men då så var den avstängd & testades, det gjorde den hela dagen. Vi gick också i lustiga huset & ingen (som tur var) hade spytt där den här gången!! Vi åkte också radio bilarna men med min vanliga tur så kunde bara min bil åka baklänges?! Det var hur irriterande som helst, en kille som var något år yngre än mig körde in i mig 24/7. Juste, glömde berätta att jag gick upp klockan 08.00 idag?! Jag hade gått & lagt mig ca. 02.00, så jag är SÅ stolt!! Ni kanske förstår varför, jag brukar sova till 12.00 så det var ett stort framsteg. En sak som förstörde lite av dagen var att vi alltid hamnade i närheten av en grupp på ca. 6 tjejer som skrev av att åka kärlekstunneln. Som när jag & Amanda gick i spökhuset, dom där tjejerna skrek så mycket att vi började skrika, sen när jag & Amanda ville gå tillbaka i spökhuset för att vi ville gå igen så kom en som hade sett oss springande efter oss & skrek något på utländska. Han blev helt galen & vi blev skiträdda & sprang ut skrikandes. Läskigt, jag vet.
Jag spelade på chokladhjulet 4 gånger men vann INGENTING!! Det är dessutom skit dyrt.. Men sen så spelade jag något med tärningar & vann en liten nyckelring med en kanin på *stolt*!! Mina pengar tog slut FORT & jag bröt min tradition, att äta 1 mjukglass med chokladströssel & minst 1 sockervadd. Jag blev jätteledsen xD. Det sista vi gjorde var att åka tilt, några turister (ungdomar) skulle också åka men dom tänkte åka fritt fall. Dom visste inte att det var olika så jag chansar på att dom blev ganska förvånade.
När jag kom hem så visade det sig att pappas chefs dotter jobbar på kicks & att dom fått in nya varor & skulle göra sig av med det gamla. Jag & Emelie vart såklart glada eftersom vi fick dela på ALLTING!! Kan det bli bättre ??
Imorgon så ska jag börja sommarjobba, min mamma säger att hon inte har mer tid till att vara sjuk. Hon låter förjävligt när hon pratar så det kommer att bli kul att se dom på jobbet, kan tänka mig deras ansikts uttryck :D. Aja, ska logga ut nu!

Kram*
Hahah, Amanda blir skrämd påväg in i spökhuset xD

Ledig!!

Jag är ledig från sommarjobbet för att mamma är sjuk, ifall hon fortsätter att vara det så kommer jag att bli tvungen att sommarjobba 2 veckor i augusti vilket gör att jag inte får några pengar förrän i augusti vilket inte funkar eftersom att jag vill gå på grönan några gånger!? Aja, jag får hoppas att hon blir frisk snabbt men det verkar inte så, hon är värsta förkyld & man känner inte igen hennes röst, hon är också hängig & trött. Jag är bara lite småförkyld, sån tur har jag xD. Jag har messat alla mina kompisar & hoppas att någon av dom kan göra något men jag tror nog inte det, för vissa svarar aldrig på sms :p. Mikaela kunde göra något imorgon, då är det bara att se ifall mamma är frisk eller sjuk imorgon. Aja, ha en bra dag!!

Kram*

smygpremiär

Jag visste det inte själv men det var en smygpremiär jag var på igår, "The proposal" har egentligen premiär på onsdag. Den var iallfall jätterolig, en gång så började jag gråta för att det var så roligt xD. Den är verkligen värd att se!!
Idag så ska jag inte göra något speciellt, jag försöker gå upp tidigare på morgonen men det går inte så bra. Jag går och lägger mig vid ca. 02.30 typ varje dag & så går jag upp 11.30.. & på tisdag så måste jag gå upp senast 07.40 eller något..
Jag sitter & sjunger högt & falskt eftersom jag är ensam hemma, eller Mizzie är hemma men hon kan sova även fast jag har på hög volym & sjunger ännu högre xD. Hon har väldigt dålig hörsel, dessutom så är hon riktigt korkad! Vi brukar säga att hon har ludd i hjärnan. Hon tror liksom att dom leksaker som piper är hennes barn & ifall dom piper så börjar hon gnälla & tar hand om dom. Mamma & Emelie brukar bli tvunga att klippa upp dom (ifall det är tygsaker) & ta ut pipkudden & sedan sy igen dom. Aja, nu ska jag göra brunch.. ses!!

Kram*

Sommarjobb

Nu gäller det att njuta av helgen, för på tisdag så ska jag börja sommarjobba.. wohoo. Men jag behöver pengarna så jag får stå ut, jag tänkte gå på grönan några fler gånger i sommar, det är därför jag behöver pengarna. Jag är väldigt överbetald på mitt jobb eftersom jag sommarjobbar hos min mamma xD. Men man blir tvungen att göra dom tråkigaste sakerna som finns! Till exempel arkivera, rensa & städa. Låter inte så kul, eller hur ?? Jag får genomlida 2 veckor av slaveriet, en vecka i juni & en vecka i augusti. Min syrra ska också sommarjobba där.. tyvärr. Jag börjar alltid bråka med henne om vad hon ska göra & vad jag ska göra, det är sjukt. Det ända positiva med jobbet är att man får träffa en massa Bichon friseér!! Mammas jobbar kompis är uppfödare, det var så vi fick Mizzie.

Ikväll så ska hela familjen åka & se på bio, vi ska se The proposal (tror jag att den stavas). Den verkar jätterolig!! Vi ska se på den för att jag började tjata på mamma & pappa om att dom skulle skjutsa in mig & Emelie till stan & köpa biobiljetter till oss. Jag ville se 17 again, men då så bestämde dom att det skulle bli en familjekväll idag, så vi skulle bestämma (bara dom egentligen) vilken film vi skulle se på & då blev det den. Visst verkar den väldigt rolig men jag hade hellre sett 17 again eftersom jag är ett stort fan till Zac Efron, dessutom verkar filmen fett bra! Jag får väl göra det efter 2 juli (fyller år då), då får jag ju pengar av morfar (han ger alltid pengar).
Tove visade mig ett videoklipp med Justin Bieber för några dagar sedan, jag hade aldrig hört om honom innan. Nu tycker jag att han är fett bra, jag är kär i hans låt ''one time''. För tillfället så sitter jag & lyssnar på The Script - The man who can't be moved. Jag älskar alla deras låtar förutom I'm yours, den hatar jag xD. Nu ska jag logga ut, ses!

Kram*


Jag vann!

Heej igen på er! Jag tänkte bara berätta att när jag var i Björkan så köpte jag lotter (det ända jag gjorde) & då vann jag strössel & en röd kratt-spade som min mamma fick xD. Jag prövade ena strösslet (mintströssel) till glass & det var faktiskt väldigt gott! Jag vann också tuttifrutti & choklad strössel. Mizzie (min hund) blev iallfall väldigt uppspelt eftersom det var en massa hundar där. Hon tittade sig omkring som en galning medans alla ville gå fram & klappa henne.
Ikväll så blir det fredagsmys med jordgubbar, chips & läsk. Jag ska försöka leta igenom alla våra filmer (har väldigt många) & välja någon som jag inte sett på länge & som jag vill se. Riktigt mysigt kallar jag det, hoppas att hela familjen kollar tillsammans så kan vi tända en brasa också..

Regnmolnen börjar komma mot Norra Ängby & jag hoppas att dom bara ska försvinna (vilket aldrig händer). Jag chansar på att det blir MYCKET regn men vad vet jag ?! Det kanske bara blir lite duggregn som sedan fortsätter vidare bort från Ängby.

Kram*
Mizzie

Midsommar!

Idag så är det midsommar & det är för tillfället ganska soligt ute. Efter lunchen så ska hela familjen till Björkan, alla småbarn kommer att dansa runt midsommarstången medans ungdomarna går runt med sina kompisar. Det är en typisk midsommar i Norra Ängby. Jag hoppas att åtminstonde någon jag känner kommer att vara där, men tyvärr så bor dom flesta en bit bort. Jag brukar bara sitta på filten & titta på tills jag går hem & gör något annat. Låter kanske inte så kul men man överlever :P. Dom flesta firar med sill & potatis medans vi käkar köttfärssås & pasta.

Igår så kom min syster hem från Italien, hon har blivit LITE brun & är jättestolt. Jag försökte få mina föräldrar att vilja fira att hon kommit hem men dom fattade (såklart) att jag bara ville ha godis & sånt xD. Nu så är lunchen klar så jag måste logga ut!
Glad midsommar!

Kram*

''vilken pervers jävel''

Igår så var jag med Tove en liten stund, vi åkte till t-centralen för att hon skulle köpa lite saker. Men iallafall, när vi skulle åka hem så kom en mexican fram & frågade vad klockan var. Tove svarade & vi fortsatte gå. Sen så kom han fram igen & började prata med oss, jag lyssnade utan stod bara där, sen när vi sa att vi måste gå så pussade han oss på kinderna. Men han fortsatte prata med Tove xd. Sen så började han pussa henne på halsen, kinderna & så, några 17 åringar som gick förbi & såg vad som pågick mumlade till varandra ''vilken pervers jävel''. Jag sa att vi  måste gå men han vägrade sluta. Tove försökte få bort honom flera gånger men det gick inte något vidare, idiot som jag är stod bara & stirrade förvånat. Sen när han försökte hångla med henne så knuffade hon honom så att han vart tvungen att ta ett steg bakåt & så sa hon att vi måste gå. När han ville säga ''hej då'' så gick Tove bara & vi skyndade oss till tunnelbanan. Jag är så glad att det inte var jag som vart utsatt för det där för jag blev ganska äcklad eftersom han var runt 25 år. Tove vart också äcklad (såklart), usch vad jag tycker synd om henne. Hon gick av vid Fridhemsplan & jag fortsatte vidare. Jag skrev den här texten igår men den försvann tyvärr, jag läste bara snabbt igenom förstasidan så jag tänkte inte på att det stod att '' texterna hamnar i utkast ''. Men hela min text försvann O.o. Nu ska jag lägga in en gammal bild på mig & Tove (för jag har inga nya). Tove är brunetten :D.

Kram*
Tove är brunetten :D

Övernattning

Igår kväll så sov jag över med Amanda. Jag ringde henne typ klockan 12.00 för att mina föräldrar skulle åka förbi Forum & undrade ifall jag inte kunde bli avsläppt där med en kompis.. Amanda kunde så hon kom efter typ en halvtimme & då åkte vi. Jag shoppade en massa men Amandas kort hade blivit spärrat så hon kunde typ inte handla något. Efter några timmar så kom mina föräldrar & hämtade oss där & så åkte vi hem till mig :P. Amanda ringde sina föräldrar & frågade ifall det var okej att jag sov där, sen så pratade jag med mina föräldrar så vi fick xD. Min mamma skjutsade oss till Amanda, vi gick först in på datorn & sen så lekte vi med hennes råttor. Sen så skulle vi äta, det blev tacos!! Vi gick in på datorn efter maten & när hennes föräldrar hade gått & lagt sig så gick vi & satte på filmen Bolt, hennes brorsa var också med & tittade. Sen så såg vi på Wildchild, hennes brorsa sa först att han inte ville se den för att det var en tjejfilm men han gjorde det ändå, & han tyckte att den var rolig!! När den var slut så satte vi på Beethoven 3 xD. Men vi orkade inte se hela så vi stängde av efter typ halva & gick & la oss. Då var klockan  03:30.. På morgonen så åt vi frukost (visst är jag duktig?!) & gick sen in på datorn, men det var så tråkigt att vi stängde av den.
Efter ett tag så gick vi & spelade något mördarspel på deras xbox, det var skitkul XD!!!  Sen typ klockan kvart över tre så skjutsade dom hem mig för att dom skulle åka & lämna in Amandas mobil. Det var nog allt jag hade att säga :P.


Kram*
                                                               

En dag med Josefine Ayertona Söderberg

Idag så har jag varit med Jossan, (har en blogg med henne, http://www.josefinornas.blogg.se/) vi har typ bara sett på film ^^. Men innan vi satte igång film maratonet så var vi & köpte över 1 kilo godis, jag antar att vi blir sedda som tjockisar nu men det struntar jag i xD. Det var typ 2 veckor sen jag & Jossan träffades så då måste man ju få göra vad man vill?! Fast..  vi åt typ bara 7 godisar var xd, vi var inte så sugna :P.
Vädret har inte direkt varit så roligt idag.. okej, det ÄR skitdåligt & det gör mig deprimerad! När jag & Jossan skulle cykla hem från affären så började det spöregna, jag är fortfarande blöt & det var flera timmar sen. Men vad kan man säga?? Vi är otursbarn xD! Nu är jag faktiskt avundsjuk på min syrra som är i varma Italien?! Kan det bli bättre för henne?? Hon är ett turbarn, alltså raka motsaten till mig ;). Hon ligger säkert & solar just nu medans jag blir blekare & blekare för varje dag, brännan som jag fick i Thailand håller liksom inte förevigt.. tyvärr. Nu har det börjat
regna --- igen. Wohoo, perfekt sommarlov -.-?! Aja, bäst att jag loggar ut nu.. Ses!

Kram*

Sommarlov & jag gör.. ingenting?

Jag kan inte fatta att det är sommarlov & jag sitter i pyjamas vid datorn?! Hur sjukt kan det bli.. Men vädret är inte så perfekt direkt så det kanske inte är så konstigt, dessutom så är det ju första dagen på sommarlovet, jag har liksom mycket tid att bli brun på. Jag stör mig grovt mycket på mina föräldrar som vägrar ge mig The sims 3 i present i förväg, jag vill ju inte vänta xD!  Så jag får väl nöja mig med 2:an som jag tröttnat på ganska mycket eftersom jag prövat allt redan, men jag måste ju ha något att göra xd.
Vad ska alla göra i sommar?? Hoppas att ni kommer att ha en bättre sommar än mig ;)  Jag ska försöka att strunta i skitvädret som tog min första dag på sommarlovet, Ingen vidare början ^^. Men jaja.. Welcome to Sweden, biatch!
Aja, ska gå nu :/   Puss på er, ha en toppenbra dag nu!

//Kram, kram* Josefine :)


Sommarlov <3

Äntligen! Jag har slitit som fan, fått 2 poäng på matteprovet & tillslut klarat mig igenom terminen!!! Gud va skönt att äntligen få sova läääänge på morgonen :p. Vädret var inte direkt toppen idag men jag hade iallafall min klänning på mig. Jag kommer att lägga in en bild på den som jag lovat men den vart inge bra men den får ändå duga, jag var tvungen att göra på automatiskt avlösare eftersom min syrra hade sin skolavslutning innan mig :p. Jag var med Freja efteråt & vi såg på film. Ett bra slut på första dagen med sommarlov är ju att det är ugly Betty & Desperate housewives på kanal 5 ikväll. Eller, det blir inte direkt ett slut men en nervarvning på kvällen :P.

På fredag så ska vi ha gatufest men det ska typ bli skitdåligt väder så det kommer nog inte bli så roligt.. Men det är ju inte så ofta man ser alla på gatan så det är väl ändå roligt.. antar jag... Jag hoppas att det inte kommer att bli dåligt väder hela sommaren för då kommer jag seriöst bli deprimerad. Tur att jag iallfall kommer att slippa Sverige i typ 2 dagar då vi ska på disney land i Paris.
Jag längtar tills jag får mitt barnbidrag, då ska jag köpa en jättesöt klänning för 500 som jag såg i tidningen FRIDA. Jag hoppas att dom har min storlek på den vilket dom troligtvis har :p. Gaaach va jag är hungrig :S Hoppas att vi skulle åka & äta thai mat för jag är inte särskilt sugen på fisk.. fast det är jag egentligen aldrig ändå :p.
Nu ska ni få en bild på min klänning! :)

//Många kramar Josefine
där är den :P

Rubrik?

Heej alla! Idag så hade vi halvstudiedag eftersom vi bara skulle städa skåpen, det var bra tycker jag xD. Men våra mentorer är helt blåsta så vi var tvungna att sitta en timme & göra ingenting för att vi inte fick gå innan lunch. Dom vart typ skitsura på mig för att jag sa emot dom & var otrevlig xd. Men jag gillar inte dom & det bryr jag mig inte om ifall dom får veta :p. Jag kan inte fatta att mitt sommarlov börjar imorgon?! Tänk, jag slipper Timo & Helena (mina mentorer) i typ 2 månader?! Kan livet bli bättre??  :) Jag har sötaste klänningen! Jag ska be min syrra fota mig imorgon i den så jag kan lägga in den imorgon så ni får se hur den ser ut.

Jag var med Freja & Agnes idag efter skolan. Det var roligt :p, vi såg på The Holiday -- eller en del av den. Agnes gick helt plötsligt ut & gick runt en gräsplätt & gick sedan in, man blev ju ganska förvånad xD.
Det var allt jag tänkte berätta om idag :).


//Många kramar Josefine


jag :)


Utflyktsdag

Heej alla! Jag måste säga att den här dagen var den mest misslyckade på länge! Vi åkte till tekniska museét för att Timo & Helena (mina mentorer) vägrade låta oss ha en studiedag & sedan gå på grönan på eftermiddagen med hela klassen, dom är inte särskilt omtyckta xD. Jag fattar inte meningen med att åka till tekniska, det är inte direkt roligt att vara där i 4 timmar.. När vi skulle åka hem så hade Marie tappat bort sin väska så vi fick vänta ytterligare 30 minuter innan  vi kunde gå, dom som jobbade där hade hittat väskan. Jag & Freja höll på att dö, så tråkigt var det! När jag äntligen kom hem så var jag inte på så bra humör så jag satte mig & spelade sims xd (nördvarning). Eller först ringde jag Tove men hon gjorde ett prov så jag störde henne lite xD, hon fick inte göra något efteråt för att hon hade varit borta så mycket så hon var tvungen att vara hemma. Så jag började spela, jag messade också med Freja som också spelade sims :D. Varken jag eller Freja har skaffat 3:an än (tyvärr) så vi får nöja oss med den gamla vanliga 2:an med alla extra sims. Gud vad jag längtar till 2 juli :D, då slipper jag 2:an!! Men nu ska jag inte tråka ut er med mitt sims snack ;). Ha en bra fredag kväll!
PS: Gammal tröja, jag går inte i den skolan längre :)

//Många kramar Josefine

Aaw

Heej alla! Var ni & kollade på Alexander Rybak i k:fem igår? Om inte, synd, det gjorde inte jag heller :/. Jag kunde inte gå eftersom jag hade bråkat med några & även fast jag var den som berättade för dom om att han skulle komma till k:fem så fick inte jag följa med för 1 person som jag är osams med. & hon var sist med på att följa med. Tack så mycket. Jag vart ledsen eftersom det var den ända gången han skulle uppträda i Sverige.. på länge. Jag tycker att han förtjänade att vinna eurovision!

Gud va kul det är att bo i Sverie, regn 24/7. Just nu så spöregnar det, whooo vilken bra slut på terminen! Om det regnar på skolavslutningen så kommer jag att bli riktigt sur eftersom min klänning inte är gjord för att användas i regn.. & jag vill verkligen ha den på mig på skolavslutningen för att den är så söt! Men det går inte ifall vädret suger.. då blir det ett par urtvättade jeans & en tröja, det vill jag verkligen inte ha på mig, usch! Nu borde man känna att sommarlovet snart är här men det känns mer som att det är början av mars & att snön nyligen smält, jag vet, visst är jag på bra humör?? Men tanken på att jag fyller år om mindre än 1 månad gör mig mycket gladare! :p Nu ska jag logga ut! Hoppas att ni har haft en bättre dag än mig ;).


//Många kramar Josefine


The Sims 3

Heej alla, jag antar att många har hört att The Sims 3 kommer ut imorgon, 4 juni?! Jag är en sån som spelar sims i perioder, en vecka är jag beroende & en anna vecka så vill jag inte spela alls. Det är ganska konstigt jag vet :p. Imorgon så kommer The Sims 3 ut i butik! Jag har väntat i en evighet!! Jag kommer tyvärr inte få spela det förrän 2 juli eftersom det är min födelsedag då. 3:an verkar så mycket bättre än 2:an eftersom nu kommer man att ha mer frihet, man kan besöka grannarna istället för att dom bara kan besöka en själv. Nu så kommer man till- och med att kunna ändra allt på hela kroppen själv, inte bara smal eller normal som jag kallar det. Gud vad jag längtar till min födelsedag.. Man kommer att kunna göra unika simmar som inte liknar något annat, riktigt kul tycker jag! Jag är en sån där typisk sims nörd som älskar det & när jag väl spelar så tänker jag inte på något annat, världen utanför finns inte xD. Jag går inte runt & pratar om att jag spelar sims men jag skämms inte för det heller, jag tycker att dom får veta men man går inte direkt runt & skryter om det. Jag tror att många av mina kompisar tycker att det är töntigt & min syrra fattar nada, men det spelar ingen roll! Det är vad jag tycker som är viktigt för mig & jag tänker inte suta spela för att vissa tycker att jag börjar bli för gammal. The sims har egentligen 13 års gräns så många har fått fel uppfattning. Jag tycker att alla borde pröva det innan dom dömer, ni kanske blir förvånade :). Jag hoppas att mina kompisar förstår att dom inte kan ändra den jag är via det här inlägget.

//Många kramar Josefine
Vi skapar minnen för livet

Välkommen till min nya blogg!

Heej alla! Jag heter Josefine Nordlander, jag har en annan blogg med min bästa kompis Josefine också men jag vill gärna ha en egen också. Den heter Josefinornas.blogg.se ni får gärna titta på den med. Jag är inte så bra på design & sånt så jag hoppas att någon kan hjälpa mig!! Jag kommer att skriva om mitt liv osv. Hoppas att ni kommer att gilla den :)


//Många kramar Josefine

RSS 2.0